FAQ

 • Du ringer til os på 39621530.
  Eller skriver til os via kontaktformularen her

 • Du booker dig ind til første undersøgelser hos os ved at ringe eller skrive til os via kontaktformularen. Du behøver først beslutte dig endeligt for, hvilken pakke du vil have foretaget, når du er hos os første gang. Du skal kontakte os for at blive booket ind til helbredstjek A de næste to år, og hvis du et år tidligere har været hos os til en af de store pakker, er du automatisk i gang med et forløb. Vi hjælper dig med at huske din årlige undersøgelse med en reminder, når det er tid.

 • Undersøgelsen året efter skal altid ligge 10-14 måneder efter seneste undersøgelse. Dvs. startede du dit forløb med første undersøgelse hos os 15. april 2021, skal du have næste første undersøgelse hos os mellem 15. februar og 15. juni 2022.

  Vi sender dig en reminder, når det er tid.

  Vi tager forbehold for eventuelt ferielukkede uger.

 • Mange har en naturlig bekymring for, om de får kræft af at blive undersøgt. Det er vigtigt at understrege, at helbredsundersøgelsen ikke er årsag til en eventuel kræft, der opdages. Kræften var der i forvejen, og helbredsundersøgelsen hjælper blot med at opdage den, så der kan handles på den.

  Det skal pointeres, at et kræftfund heldigvis er et yderst sjældent udfald af en helbredsundersøgelse. I de få tilfælde det er sket, har historien til gengæld været med lykkeligt udfald, da behandling kunne startes tidligere og fjernede kræften.

 • Du betaler, når du er hos os første gang. Dvs. når helbredsundersøgelsen startes, og prøver tages. Givet undersøgelsens karakter er der ikke nogen fortrydelsesret, når først din helbredsundersøgelse er startet.

 • Afbud bedes du melde til os senest 72 timer inden din planlagte tid hos Lægerne på Strandvejen og koster da ikke noget. Omkostninger ved afbud ikke meldt i tide kan ses her.

  Afbud til undersøgelser hos vores samarbejdspartnere følger de pågældende klinikkers afbudsregler.

 • Ja, vi kan tilbyde de fleste undersøgelser enten hos os eller via vores samarbejdspartnere. Det gælder også ved specifikke ønsker om andre scanninger. Alle andre undersøgelser, der måtte ønskes som en del af din helbredsundersøgelse, bestilles hos os – også hvis der er en scanning foretaget hos en af vores samarbejdspartnere. Det sikrer, at du får behørigt svar på alle undersøgelser, når vi samler trådene. I tillæg kan vi som regel tilbyde lavere priser på scanninger end scanningsklinikkernes listepriser, når de foretages som en del af din helbredsundersøgelse.

 • De scanninger, der foretages på Frederiksstadens Røntgen- og Ultralydsklinik, samles, så de foregår på samme tid. Hjerteundersøgelsen foregår hos Hjertedoktoren i Charlottenlund.