Anbefalinger

“For mig er det ligesom et fartkamera, når jeg får lavet helbredsundersøgelser hos jer. I min hverdag er der fuld fart på, og jeg glemmer selv nogle gange at tage et billede af mit helbred. Så jeg er vildt glad for at komme hos jer en gang om året og få lavet den fulde undersøgelse. Med alt det du ikke selv kan mærke eller se – eller bare glemmer.

I fandt ud af, at jeg har en medfødt sygdom, som gør, at jeg optager alt for meget jern fra kosten og ophober jern i kroppen. Det er noget, man ikke kan mærke. Efter mange år tager organerne skade og begynder at stå af. Fordi det blev opdaget, kan jeg forebygge det i tide.

En anden fordel er, at jeg får motivation til min sundhed af undersøgelserne. Jeg får lyst til at holde mig mere aktiv.”

Rune

“Jeg synes, det er så vigtigt at få lavet helbredsundersøgelser. Man kan ikke selv se ind i kroppen, og hvis noget er på vej, vil jeg meget hellere tage det i opløbet. Det er et helbredssyn, jeg har fået med fra mine forældre. Det har altid været vigtigt at passe godt på sit helbred hjemme hos os.

Jeg ved godt, det ikke er gratis at få lavet helbredsundersøgelser. Men det er blevet en naturlig vane at sætte af til det. Vi sender også alle sammen bilen til service.

Selvfølgelig kan man aldrig være 100% sikker på noget med kroppen. Men det er et vilkår. Lukker jeg øjnene og gør ingenting, ved jeg godt, hvordan det går. Jeg er så glad for, at I passer godt på Jesper og mig.”

Annette Heick

“Alle hospitalslægerne sagde til mig, at uden helbredsundersøgelsen var min lungekræft ikke blevet opdaget så hurtigt, og fremtidsudsigterne havde været dystre. Jeg blev opereret og kureret. Jeg slap for stråler og kemo, fordi det var så tidligt, at kræftknuden stadig var lille og ikke havde spredt sig.

Da jeg var 45 år, fik jeg lavet en stor helbredsundersøgelse hos Lægerne på Strandvejen. Jeg følte mig i fin form og har aldrig røget, så jeg havde virkelig ikke troet, at jeg havde lungekræft. På lungefunktionstesten var der noget unormalt. Røntgenbilledet var med en lille plet, og så hed det pludselig kræftpakke.

Nu er jeg 47 år og helt uden gener. Bekymringen blusser op, når det er tid til kontrollerne, men ellers har jeg det rigtig godt. Når jeg tænker tilbage, kan jeg næsten ikke forstå, at jeg er sluppet så nådigt. Det har været en øjenåbner og sat mange ting i perspektiv.

Jeg bryder mig ikke om at være i fokus, men denne her sag vil jeg virkelig gerne tale for. Hvis jeg kan hjælpe andre til at få lavet helbredsundersøgelser, står jeg meget gerne frem med min historie. Jeg vil virkelig opfordre alle til at få lavet helbredsundersøgelser. Det er så vigtigt.”

Kim

“Jeg har forhørt mig hos alle mine praktiserende læger, men kunne ikke få en fuld helbredsundersøgelse. Det er ikke en del af det offentlige sundhedssystem. Det kan jeg egentlig godt forstå. Jeg er bare virkelig glad for at få helbredsundersøgelser, som styres af de læger, der er vant til at undersøge alt.

Mit job som direktør i barbranchen kan godt være hårdt for kroppen, og jeg indrømmer gerne, at jeg ikke altid er god til at gå til lægen. Men jeg vil gerne have, at læger holder øje med i mit helbred, og derfor passer det perfekt til mig med et årligt helbredstjek.”

Lasse

“Da jeg var professionel fodboldspiller, blev vi hele tiden undersøgt og tjekket. For mig har det været rigtig vigtigt at holde fast i at få kigget på mit helbred med mellemrum. Godt nok er min krop ikke på samme måde mit arbejde længere, men den er jo mit liv.

Jeg kan godt mærke, jeg ikke bliver yngre, selv om det da kunne være fantastisk, hvis det gik den vej. Der er bare god mening i at holde styr på sit helbred. Jeg har fået lavet helbredsundersøgelse hos Lægerne på Strandvejen flere gange. Det virker bare. Det er min klinik.”

Martin Retov

“Der er så mange ting i livet at være glad for. Fundamentet for alt det, er at jeg er rask og velfungerende. Jeg får hvert år lavet helbredsundersøgelse hos Lægerne på Strandvejen, så jeg ved, jeg selv gør, hvad jeg kan. Det vil jeg absolut anbefale alle andre.
Jeg er nok lidt erhvervsskadet som ingeniør og kan godt lide at følge med i målinger og værdier for mit helbred og sundhed. Jeg ved godt, at alle ikke har det sådan, men der er det bare at være glad for, at så kompetente mennesker holder øje med dig en gang om året.”

Jon

“Det er ikke så mange år siden, jeg blev klar over, at man kunne få lavet helbredstjek. Det har været en øjenåbner for mig, da jeg altid har været interesseret i at passe bedst muligt på mit helbred. Jeg har omlagt min livsstil, og det er en stor fornøjelse at følge med i, at det også viser sig på mit helbred, når jeg en gang om året får lavet mit personlige tjek.
Jeg har en stor familie, som jeg elsker højt. Jeg har fået børnebørn, som spreder så meget glæde. Der er så mange glæder i livet. Jeg vil gerne passe på mig selv, så jeg kan være med til alle livets glæder.”

Johanna

“Jeg får lavet helbredsundersøgelser for at passe på mig selv og for at være der for min familie. Min far og farfar døde begge to tidligt af pludseligt hjertestop, og derfor har jeg altid gået op i at få et årligt grundigt tjek. Jeg har prøvet andre steder, men det er klart bedst hos jer.

I har evnerne til at samle trådene og give en personlig behandling. Det er også et kæmpe plus med min familiehistorie, at der er hjertescanning med, som fortæller mere om hjertet end en cykeltest.”

Henrik

Birgitte: ”Vi har prøvet at få lavet helbredsundersøgelser før via arbejdet, men synes, det har været meget upersonligt, en ny behandler hver gang og en overfladisk afkrydningsundersøgelse. Hos jer får vi undersøgt det hele og med ekstra fokus på de ting, der er særligt vigtige for os. På en god og personlig måde.”

Hans: ”Jeg fik lavet helbredsundersøgelsen flere gange og havde et prostatatal, PSA, der steg. Jeg kom til nærmere undersøgelse, og det viste sig, der var kræft i min prostata. Nu er der styr på den. Jeg tror ikke, det var blevet opdaget med en enkelt undersøgelse, fordi det var stigning i tallet, der var unormal.”

Birgitte: ”I har kvaliteten til at fokusere på de ting, der kræver fokus, og til at forklare os, hvad tingene betyder.”

Hans: ”For mig handler det om at finde de ting, der alligevel kommer, og finde dem tidligt, så man kan handle på dem.”

“Hvis jeg bare var blevet undersøgt i tide. Min historie er ikke nogen hemmelighed. Engang brækkede jeg nakken og blev rygmarvsskadet og delvist lam i armen og benet. For ikke så længe siden blev jeg ramt af blodpropper i hjernen. Det er gået ud over min lammelse, der er blevet værre, men jeg kæmper hver dag for at træne den bedre.

Lægerne mener, jeg kunne have undgået blodpropperne. Jeg har gået rundt med for højt kolesterol og blodtryk uden at vide det. Jeg troede jo bare, at alt var godt. Begge dele kan give blodpropper og skulle have været opdaget meget før.

Vi mænd er ikke de bedste til at gå til lægen. Jeg har lidt gjort det til min mission at få mænd til at huske at gå til lægen. Vi er ikke usårlige. Det troede jeg selv engang. Nu får jeg lavet regelmæssige helbredsundersøgelser hos Lægerne på Strandvejen.

Husk at leve i nuet. Det lever jeg selv efter. Du kan ikke ændre fortiden. Men du kan få det bedste ud af resten af dit liv.”

Jesper Vollmer

“En systematisk, omfattende og grundig gennemgang af din krops væsentligste markører gennemført med en vis regelmæssighed giver tryghed for, at også langsomt udviklende tilstande opdages. Det medfører, at behandling kan iværksættes tidligere. Det har jeg personligt haft glæde af.”

Søren

“Jeg er begyndt at tænke mere over mit helbred. Jeg vil meget gerne forebygge det, jeg kan, og vide hvor jeg skal lægge min indsats. Jeg har nok haft en tendens til at negligere mit helbred lidt ligesom mange andre mænd. Det passer mig rigtig godt at tage en undersøgelse en gang om året og have god samvittighed omkring mit helbred.

Det er lidt utroligt at tænke tilbage på, hvornår jeg sidst fik en form for helbredsundersøgelse før Lægerne på Strandvejen. Det var, da jeg var på session, før jeg blev værnepligtig. Nu har jeg taget sagen i egen hånd.”

Allan

“Jeg fik lavet helbredsundersøgelse via mit arbejde, hvor vi alle sammen fik det. Det var en super god og personlig oplevelse. Virkelig rart at vide, hvordan man ser ud indvendigt.

Jeg havde gået længe og været træt. Det viste sig, at mit D-vitamin lå i bund. Nu er det rettet, og jeg har fået ny energi. Alt det andet der blev undersøgt, lå rigtig godt, og det er bare betryggende.

Inden vidste jeg faktisk ikke, at man kunne få lavet sådan en helbredsundersøgelse. Nu glæder jeg mig til næste gang, det bliver min tur.”

Lucy

“Helbredsundersøgelsen hos jer har reddet mit liv. Jeg havde kræft i nyren. Jeg mærkede det ikke selv på nogen måde. Min ene nyre blev fjernet i tide, heldigvis. Det var en aggressiv kræftform, og jeg tør næsten ikke tænke på, hvordan det kunne være gået. Jeg har levet rigtig fint siden uden nogen følger. Jeg er lykkelig over, jeg fik lavet helbredsundersøgelsen og får det gjort hvert år fast.

Min søster var desværre ikke lige så heldig. Det viste sig, hun også havde kræft i nyren, som havde spredt sig.

Jeg vil gerne stå frem med min historie, hvis det kan få andre til at få lavet helbredsundersøgelser hos jer. Det er en hjertesag, der er værd at kæmpe for.”

Mate

“I think it’s important to make sure you are healthy and catch things early. I have a commitment, not only to myself but to my family to be my best version for them. To me it’s like exercising or taking vitamins. It’s a habit that is just a natural part of staying healthy.”

Ross

“Nogle gange siger et billede mere en 1000 ord. Det gør det for mig, når det er et billede af min familie. Jeg ved godt, hvorfor jeg får lavet helbredsundersøgelser. Jeg er taknemmelig for, at Lægerne på Strandvejen passer godt på mig.”

Trine

“For mig er det ligesom et fartkamera, når jeg får lavet helbredsundersøgelser hos jer. I min hverdag er der fuld fart på, og jeg glemmer selv nogle gange at tage et billede af mit helbred. Så jeg er vildt glad for at komme hos jer en gang om året og få lavet den fulde undersøgelse. Med alt det du ikke selv kan mærke eller se – eller bare glemmer.

I fandt ud af, at jeg har en medfødt sygdom, som gør, at jeg optager alt for meget jern fra kosten og ophober jern i kroppen. Det er noget, man ikke kan mærke. Efter mange år tager organerne skade og begynder at stå af. Fordi det blev opdaget, kan jeg forebygge det i tide.

En anden fordel er, at jeg får motivation til min sundhed af undersøgelserne. Jeg får lyst til at holde mig mere aktiv.”

Rune

“Jeg synes, det er så vigtigt at få lavet helbredsundersøgelser. Man kan ikke selv se ind i kroppen, og hvis noget er på vej, vil jeg meget hellere tage det i opløbet. Det er et helbredssyn, jeg har fået med fra mine forældre. Det har altid været vigtigt at passe godt på sit helbred hjemme hos os.

Jeg ved godt, det ikke er gratis at få lavet helbredsundersøgelser. Men det er blevet en naturlig vane at sætte af til det. Vi sender også alle sammen bilen til service.

Selvfølgelig kan man aldrig være 100% sikker på noget med kroppen. Men det er et vilkår. Lukker jeg øjnene og gør ingenting, ved jeg godt, hvordan det går. Jeg er så glad for, at I passer godt på Jesper og mig.”

Annette Heick

“Alle hospitalslægerne sagde til mig, at uden helbredsundersøgelsen var min lungekræft ikke blevet opdaget så hurtigt, og fremtidsudsigterne havde været dystre. Jeg blev opereret og kureret. Jeg slap for stråler og kemo, fordi det var så tidligt, at kræftknuden stadig var lille og ikke havde spredt sig.

Da jeg var 45 år, fik jeg lavet en stor helbredsundersøgelse hos Lægerne på Strandvejen. Jeg følte mig i fin form og har aldrig røget, så jeg havde virkelig ikke troet, at jeg havde lungekræft. På lungefunktionstesten var der noget unormalt. Røntgenbilledet var med en lille plet, og så hed det pludselig kræftpakke.

Nu er jeg 47 år og helt uden gener. Bekymringen blusser op, når det er tid til kontrollerne, men ellers har jeg det rigtig godt. Når jeg tænker tilbage, kan jeg næsten ikke forstå, at jeg er sluppet så nådigt. Det har været en øjenåbner og sat mange ting i perspektiv.

Jeg bryder mig ikke om at være i fokus, men denne her sag vil jeg virkelig gerne tale for. Hvis jeg kan hjælpe andre til at få lavet helbredsundersøgelser, står jeg meget gerne frem med min historie. Jeg vil virkelig opfordre alle til at få lavet helbredsundersøgelser. Det er så vigtigt.”

Kim

“Der er så mange ting i livet at være glad for. Fundamentet for alt det, er at jeg er rask og velfungerende. Jeg får hvert år lavet helbredsundersøgelse hos Lægerne på Strandvejen, så jeg ved, jeg selv gør, hvad jeg kan. Det vil jeg absolut anbefale alle andre.
Jeg er nok lidt erhvervsskadet som ingeniør og kan godt lide at følge med i målinger og værdier for mit helbred og sundhed. Jeg ved godt, at alle ikke har det sådan, men der er det bare at være glad for, at så kompetente mennesker holder øje med dig en gang om året.”

Jon

“Det er ikke så mange år siden, jeg blev klar over, at man kunne få lavet helbredstjek. Det har været en øjenåbner for mig, da jeg altid har været interesseret i at passe bedst muligt på mit helbred. Jeg har omlagt min livsstil, og det er en stor fornøjelse at følge med i, at det også viser sig på mit helbred, når jeg en gang om året får lavet mit personlige tjek.
Jeg har en stor familie, som jeg elsker højt. Jeg har fået børnebørn, som spreder så meget glæde. Der er så mange glæder i livet. Jeg vil gerne passe på mig selv, så jeg kan være med til alle livets glæder.”

Johanna

“Da jeg var professionel fodboldspiller, blev vi hele tiden undersøgt og tjekket. For mig har det været rigtig vigtigt at holde fast i at få kigget på mit helbred med mellemrum. Godt nok er min krop ikke på samme måde mit arbejde længere, men den er jo mit liv.

Jeg kan godt mærke, jeg ikke bliver yngre, selv om det da kunne være fantastisk, hvis det gik den vej. Der er bare god mening i at holde styr på sit helbred. Jeg har fået lavet helbredsundersøgelse hos Lægerne på Strandvejen flere gange. Det virker bare. Det er min klinik.”

Martin Retov

“Jeg har forhørt mig hos alle mine praktiserende læger, men kunne ikke få en fuld helbredsundersøgelse. Det er ikke en del af det offentlige sundhedssystem. Det kan jeg egentlig godt forstå. Jeg er bare virkelig glad for at få helbredsundersøgelser, som styres af de læger, der er vant til at undersøge alt.

Mit job som direktør i barbranchen kan godt være hårdt for kroppen, og jeg indrømmer gerne, at jeg ikke altid er god til at gå til lægen. Men jeg vil gerne have, at læger holder øje med i mit helbred, og derfor passer det perfekt til mig med et årligt helbredstjek.”

Lasse

Birgitte: ”Vi har prøvet at få lavet helbredsundersøgelser før via arbejdet, men synes, det har været meget upersonligt, en ny behandler hver gang og en overfladisk afkrydningsundersøgelse. Hos jer får vi undersøgt det hele og med ekstra fokus på de ting, der er særligt vigtige for os. På en god og personlig måde.”

Hans: ”Jeg fik lavet helbredsundersøgelsen flere gange og havde et prostatatal, PSA, der steg. Jeg kom til nærmere undersøgelse, og det viste sig, der var kræft i min prostata. Nu er der styr på den. Jeg tror ikke, det var blevet opdaget med en enkelt undersøgelse, fordi det var stigning i tallet, der var unormal.”

Birgitte: ”I har kvaliteten til at fokusere på de ting, der kræver fokus, og til at forklare os, hvad tingene betyder.”

Hans: ”For mig handler det om at finde de ting, der alligevel kommer, og finde dem tidligt, så man kan handle på dem.”

“Hvis jeg bare var blevet undersøgt i tide. Min historie er ikke nogen hemmelighed. Engang brækkede jeg nakken og blev rygmarvsskadet og delvist lam i armen og benet. For ikke så længe siden blev jeg ramt af blodpropper i hjernen. Det er gået ud over min lammelse, der er blevet værre, men jeg kæmper hver dag for at træne den bedre.

Lægerne mener, jeg kunne have undgået blodpropperne. Jeg har gået rundt med for højt kolesterol og blodtryk uden at vide det. Jeg troede jo bare, at alt var godt. Begge dele kan give blodpropper og skulle have været opdaget meget før.

Vi mænd er ikke de bedste til at gå til lægen. Jeg har lidt gjort det til min mission at få mænd til at huske at gå til lægen. Vi er ikke usårlige. Det troede jeg selv engang. Nu får jeg lavet regelmæssige helbredsundersøgelser hos Lægerne på Strandvejen.

Husk at leve i nuet. Det lever jeg selv efter. Du kan ikke ændre fortiden. Men du kan få det bedste ud af resten af dit liv.”

Jesper Vollmer

“Jeg får lavet helbredsundersøgelser for at passe på mig selv og for at være der for min familie. Min far og farfar døde begge to tidligt af pludseligt hjertestop, og derfor har jeg altid gået op i at få et årligt grundigt tjek. Jeg har prøvet andre steder, men det er klart bedst hos jer.

I har evnerne til at samle trådene og give en personlig behandling. Det er også et kæmpe plus med min familiehistorie, at der er hjertescanning med, som fortæller mere om hjertet end en cykeltest.”

Henrik

“En systematisk, omfattende og grundig gennemgang af din krops væsentligste markører gennemført med en vis regelmæssighed giver tryghed for, at også langsomt udviklende tilstande opdages. Det medfører, at behandling kan iværksættes tidligere. Det har jeg personligt haft glæde af.”

Søren

“Jeg er begyndt at tænke mere over mit helbred. Jeg vil meget gerne forebygge det, jeg kan, og vide hvor jeg skal lægge min indsats. Jeg har nok haft en tendens til at negligere mit helbred lidt ligesom mange andre mænd. Det passer mig rigtig godt at tage en undersøgelse en gang om året og have god samvittighed omkring mit helbred.

Det er lidt utroligt at tænke tilbage på, hvornår jeg sidst fik en form for helbredsundersøgelse før Lægerne på Strandvejen. Det var, da jeg var på session, før jeg blev værnepligtig. Nu har jeg taget sagen i egen hånd.”

Allan

“Jeg fik lavet helbredsundersøgelse via mit arbejde, hvor vi alle sammen fik det. Det var en super god og personlig oplevelse. Virkelig rart at vide, hvordan man ser ud indvendigt.

Jeg havde gået længe og været træt. Det viste sig, at mit D-vitamin lå i bund. Nu er det rettet, og jeg har fået ny energi. Alt det andet der blev undersøgt, lå rigtig godt, og det er bare betryggende.

Inden vidste jeg faktisk ikke, at man kunne få lavet sådan en helbredsundersøgelse. Nu glæder jeg mig til næste gang, det bliver min tur.”

Lucy

“Helbredsundersøgelsen hos jer har reddet mit liv. Jeg havde kræft i nyren. Jeg mærkede det ikke selv på nogen måde. Min ene nyre blev fjernet i tide, heldigvis. Det var en aggressiv kræftform, og jeg tør næsten ikke tænke på, hvordan det kunne være gået. Jeg har levet rigtig fint siden uden nogen følger. Jeg er lykkelig over, jeg fik lavet helbredsundersøgelsen og får det gjort hvert år fast.

Min søster var desværre ikke lige så heldig. Det viste sig, hun også havde kræft i nyren, som havde spredt sig.

Jeg vil gerne stå frem med min historie, hvis det kan få andre til at få lavet helbredsundersøgelser hos jer. Det er en hjertesag, der er værd at kæmpe for.”

Mate

“I think it’s important to make sure you are healthy and catch things early. I have a commitment, not only to myself but to my family to be my best version for them. To me it’s like exercising or taking vitamins. It’s a habit that is just a natural part of staying healthy.”

Ross

“Nogle gange siger et billede mere en 1000 ord. Det gør det for mig, når det er et billede af min familie. Jeg ved godt, hvorfor jeg får lavet helbredsundersøgelser. Jeg er taknemmelig for, at Lægerne på Strandvejen passer godt på mig.”

Trine